126785

Delfin Kulpkrokodill Cu/Ag 20g

Varenr: 143480
29,-Kampanjepris
59,-Ordinær pris
-+
7 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse
Delfin Kulpkrokodill
 
Med sin sprellende gange vil denne lille reptilen jobbe seg inn I hvilken som helst kulp og lure enhver stor fisk til å bite.
 
• Materialer: Kobber (Cu)
• Genuin sølv-legering (Ag) på noen modeler
• Krok: Eagle Claw L374G Bronze #6,2 og 1
• Designet og utviklet I Norge
 
Tilbake I 1882 laget Arnulf Hoff de første Delfin slukene,  Hoffsluk som ble solgt fra hans gullsmedbutikk I Norge. Deres kvaliteter og evne til å fange fisk ble fort kjent og ordrebøkene ble raskt fylt opp. I 1903 begynte den drevne juvelleren og gullsmed å eksperimentere med andre slukmodeller, og med et større utvalg og økende etterspørsel ble butikken fort alt for liten. I 1904 – 22 år etter de første slukene ble laget – startet Arnulf Hoff opp  Slukfabrikken Delfin A/S . Denne fabrikken var lokalisert i Trondheim, nær flotte ørretvann, flott kystlinje og de kjente lakseelvene som Gaula og Stjørdals-elvene. Ingen kunne se for seg et bedre sted for Arnulf Hoff til å eksperimentere med nye sluker, former og størrelser. Som en juveller og gullsmed har han alltid dedikert ekstra oppmerksomhet på detaljer og slukene hans ble fort et populært valg over hele skandinavia. Mange mener fortsatt at dette er de beste slukene som noensinne er laget.
Med moderne produksjon som har tatt over er detaljene mer viktig enn noensinne. For mer enn et århundre siden skjønte Arnulf Hoff hvor edelt metallet er, og hvor suverent metallet reflekterte lys i vannet. Han skjønte også hvordan de forskjellige formene og mønstrene på en sluk kunne trigge et hugg. Delfin slukene du kjøper i dag er basert på kunnskapen og håndverket til mannen som skapte dem så mange år tilbake…
Andre kjøpte også
Support