236008 236008 236008 236008 236008 236008

Deeper Phone Holder

Varenr: 181395
229,-
0 stk på nettlager.
  • 2Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Deeper Phone Holder 

 

Deeper smarttelefon-holder er en holdbar løsning hvis du vil feste smarttelefonen til fiskestangen. Smarttelefon-holder er et verdifullt verktøy som lar deg betjene sonardata med en hånd, mens den andre er opptatt med å betjene snella. Ledende design og ytelse gir imponerende holdekraft uten å gjemme telefonen bak silikonfester. Myke fester av silikon har akkurat nok kraft til å holde enheten på plass.

 

Brukermanual:

 

  • Fest på smarttelefon-holderen på håndtaket til fiskestangen så Deeper-logoen vises foran.Bruk o-ringer til å feste smarttelefon-holderen til håndtaket. Fest en oransje plastisk krok på en o-ring, tre den over håndtaket og stram med en til oransje plastisk krok.
  • Bruk en eller flere o-ringer til å feste smarttelefon-holderen til håndtaket. Sørg for at du fester den ordentlig.
  • Når holderen er klargjort, sett i smarttelefonen. Sett forsiktig på alle fire silikonfestene en av gangen på hvert hjørne av telefonen. Sørg for at enheten er ordentlig innrammet.
  • Før du kaster snøret, rist fiskestangen et par ganger for å sjekke om holderen sitter ordentlig på plass.

 

Obs:

 

Hvis du bruker en iOS-enhet, kan du montere smarttelefon-festet både horisontalt og vertikalt avhengig av hvordan du ønsker at sonardataene skal vises på skjermen. Hos Android-enheter er standarddisplayet alltid horisontalt.

 

Produsenten er ikke ansvarlig for ødeleggelse eller tap av telefon ved bruk av smarttelefon-holderen. Ikke demonter eller modifiser dette produktet. Produsenten er ikke ansvarlig for ødeleggelse eller skader på produktet som er et resultat av demontering eller modifisering av produktet.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Textreme Jumbo Cactus UV
Velg
72%
Fra 8,-
29,-
20+
Flydressing Epoxy Eyes Epoxy fiskeøyne
Velg
20%
Fra 39,-
49,-
100+
Flydressing Dragon Tails XL Curlytail til fluer
Velg
20%
Fra 79,-
99,-
20+
Vision WireLine
Velg
119,-
12
Support