132895

Tsunami Elastisk Agntråd Tynn

Agnstrikk til agnfiske

Varenr: 148845
55,-
-+
20+ stk på nettlager
  • 4Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse
Tsunami Elastisk agntråd - Tynn (fine) er en tynn elastisk angtråd for feste av agn på kroker og jigger ved agnfiske.
 
 
 
Elastisk surretråd sikrer at agnet holder seg fast på kroken, selv etter gjentatte angrep fra småfisk. Dette er spesielt nyttig når du fisker med agn som har en løs konsistens, som råreker, skjell, eller frossen fisk, men det er også effektivt på ferske agn for å forlenge deres holdbarhet under fiske.



Denne tynne gummistrikken kan brukes til å forme agnet for en optimal presentasjon og fungerer utmerket på alle typer agn. Det er ikke bare en løsning for å holde agnet på plass, men det bidrar også til miljøet ved å råtne raskt hvis det ikke oppbevares tørt, noe som minimerer miljøavtrykket ved agnfiske.



Enten du bruker et glidende takkel, et paternostertakkel, eller et slukslep, øker surretråden sjansen for at agnet fremdeles er på kroken etter napping. Dette essensielle fiskeverktøyet er et must for enhver seriøs agnfisker som ønsker å maksimere suksessen og minimere miljøpåvirkningen av ditt fiske.
 
 
Produsent produktnavn:Tsunami Bait Elastic Agntråd
 

Agntråd kalles også for reketråd, agnstrikk, surretråd og bait binder. Felles for dem alle er at de fester agnfisk til krokene og er meget effektive.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Andre kjøpte også
Support