394059

Lawson Explorer G4/Daiwa Laguna LT 5000

Perfekt til Laks og Kystfiske

Varenr: 233131
2 449,-
0 stk på nettlager.
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Stang

Lawson Explorer G4 10' 15-45g er fjerde generasjon av denne populære stangserien.Explorer har vært vår mestselgende stangserie i en årrekke og det er ikke uten grunn.

Den er flere ganger blitt kåret til testvinner hvor den har danket ut langt dyrere stenger! Explorer G4 kommer med en 4- delt klinge for enkel transport til fiskeplassen.
Den spenstige og smekre 24 tonns karbonklingen er fremdeles helt i front hva presisjon, aksjon og kastelengde angår.

Det er den som er grunnlaget for de gode testresultatene. I tillegg har serien nå fått en ny drakt med sin smakfulle og moderne design.

Screw Down snellefeste med kork, rustfrie Deep-Drawn LS Zirconium Oxide stangringer og kork av god kvalitet tar Explorer G4 til et langt høyere nivå enn prisen tilsier.

  • Transportlengde 81,5cm

 

    Snelle

     

    Daiwa Laguna LT 5000-C en kvalitetssnelle til en fornuftig pris.

    Passer for deg som fisker mye, men ikke ønsker å tømme lommeboken på en ny snelle.

     

  • LT (Light & Tough)
  • 3 ball bearings
  • ATD™ drag system
  • Infinite Anti-Reverse®
  • Aluminum Air spool
  • DS4 body and rotor

     

    Snøre

     

    Slitesterk og glatt fiskesene. Sufix® Advance 0.45mm 300m er en avansert monofilament fiskesene. Den er mindre synlig enn vanlig nylonsene under vann og meget slitesterk takket være blandingen av monofilament og HMPE molekyler hentet fra Dyneema® multifilament-fibre. Blandingen gir i tillegg lite strekk og god kroking. Advance er glatt med lite friksjon og derfor langtkastende, og påspolingsprosessen sørger for at senen glir lett av spolen under kast. Sufix® Advance ble kåret til beste nye monofilament fiskesene på Europas største messe - EFTTEX 2017

    Hvorfor er Sufix® Advance kåret til beste monofilament fiskesene?

    Magnetisk bearbeidelsesprosess
    HMPE er hentet fra Dyneema® multifilament-fibre, og er mikset jevnt med Hyper Copolymer nylon monofilament.
    En magnetisk bearbeidelsesprosess utviklet av Sufix® trekker så HMPE-molekylene mot overflaten av senen. Dette skaper en slitesterk glatt overflate uten å ofre senens smidighet og lave minne.

    Absorberer UV-stråler
    Molekylene fluorescerer når de blir påvirket av ultrafiolett stråling. Sufix® Advance absorberer (fluorescerer) tilnærmet 40% mindre 365nm lys enn mange andre monofilament sener, eks. Sufix® Siege. Og 20% mer enn en 100% fluorokarbon sene som eks. Sufix Invisiline. Dette betyr at Sufix® Advance, uten å ha fluorokarbon i seg, tåler mer UV-stråler, varer lengre, og er mindre synlig i vann enn vanlig monofilament sene.

    Lav strekk
    HMPE molekylene reduserer elastisiteten i senen noe som gjør at Advance har 50% lavere strekk enn standard monofilament sene. Lav strekk øker treffsikkerhet, tilslag og kroking, og følsomheten gjør at man kjenner hver minste bevegelse i agnet og napp langt der ute. I tillegg opprettholdes 96% knutestyrke målt ved bruk av Uni-knuten.

    Smidighet og lange kast
    Hyper copolymer nylon som brukes i Sufix® Advance gir senen smidige egenskaper. Denne smidigheten kombinert med G2 Precision Winding (måten senen er spolt på av fabrikken på brede spoler) skaper en nesten minnefri sene som glir av spolen perfekt, og som gir et minimum av friksjon når senen fyker ut gjennom stangringene. Fleksibel, praktisk talt minnefri sene med en superglatt overflate gir lange og nøyaktige kast.

  • Kundeanmeldelser
    Spørsmål & svar
    Tilbehør
    Support