404057 404057 404057 404057 404057 404057 404057 404057 404057 404057

Cozze Pizzaovn til gass

Stek pizzaen din på bare 2 minutter!

Varenr: 236451
2 999,-
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 10 dager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Send meg mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse
Cozze pizza ovn som går på gass gir deg ferdig pizza på bare 2 minutter. Cozze pizzaovnen lar deg raskt og enkelt lage pizza ute i din egen hage eller kanskje ute på en ekte glampingtur ute i naturen der du imponerer familie og venner med dine siste italienske pizzakreasjoner.
 
 
 
  • Gassdrevet Pizzaovn
  • Ferdig stekt deilig italiensk pizza på 2 minutter
  • Sprø pizzaskrope
 
 
 
Med bred åpning i front, pizzastein i bunnen er den enkel å bruke, selv for uerfarne pizzakokker. Det er enkelt å sette inn og ta ut pizzaene og har plass til en pizza på 34 cm.
 
Fra du fyrer opp til ovenen er klar tar det ca. 20 minutter, men siden det tar bare 2 minutter å steke en pizza i Cuzze ovenen så kan du raskt lage pizza til mange personer eller bare de nærmeste på meget kort tid.
 
Det er lett å transportere så du kan flytte den ut på en veranda, til hagen eller på campingturen.
 
Cozze pizzaovnen kan kobles til gass på to måter. Enten med vanlig camping gassbokser eller til de vanlige gassflaskene man bruker til gassgrillen, noe som anbefales (regulator er ikke inkludert).
 
 
 

Hvordan stekes pizzaen i gassovnen?

Å lage en pizza i Cozze-pizzaovn er alltid en morsom opplevelse og resulterer i en profesjonelt tilberedt pizza. Hva er nøkkelen? Designet!
 
I motsetning til mange andre pizzaovner, er Cozze pizzaovnen designet på en slik måte at pizzaen får varmen jevnt fordelt tre sider samtidig - bak og begge sidene. De tre gassrørene sikrer en av de beste varmefordelingene på markedet for bærbar gass-pizzaovner.
 
Cozze pizzaovnen er utstyrt med to tennplugger, noe som gjør det lettere å tenne gassen, mens den enkle tilgangen til gassregulatoren på siden av ovnen gjør det enklere å regulere varmen.
 
 
 

Hvordan bruke Cozze Pizzaovn

  1. Sett opp ovnen på jevnt og stabilt underlag
  2. Koble til ønsket gass
  3. Skru på så gassen begynner å sive inn i ovnen
  4. Trykk på starteren (trenger AA batterier - medfølger ikke, kjøpes separat)
  5. Juster styrken på gassen til ønsket nivå
  6. Etter ca. 20 minutter er temperaturen 400°C og er du klar til steking
  7. Sett inn pizzaen og la den steke i ca. 2 minutter.

 

 

 

 

 

 

Stek pizza med pizzastein

Pizzaovnen kommer med en solid LFGB-godkjent* Cordierite pizzastein. Pizzasteinen tåler høy den høye varmen som det er i en pizzaovn og sørger for pizzabunnen blir sprø på ekte italiensk vis ved jevn fordeling av varmen. Å bruke en slik pizzastein er den aller beste måte å sikre en vellykket pizzaaf
 
 
 

Viktig å huske på ved bruk og vask av cordiertie pizzastein

  • Husk å plassere steinen i ovnen før varmen settes på og la den avkjøle seg før du tar den ut etter bruk.
  • Stek kun pizza på forvarmet pizzastein
  • Ikke legg pizza på en kald pizzastein
  • Bruk en fuktig svamp for å vaske bort matrester
  • Ikke vask med såpe eller vaskemiddler da pizzasteinen trekker til seg såpe
  • Ved vanskelige flekker på steinen anbefales det å blande litt bakepulver i vann og vaske steinen med denne blandingen og en børste. Skyll steinen godt etterpå.
 
 
NB! Slange og regulator er ikke inkludert. Må bestilles i tillegg.
 
 

Mål, størrelser, effekt og materialer

Dimensjoner: 53x53x29 cm
Effekt: 5,0KW effekt - 30MBAR gass
Vekt: 18 kg
Ovnsåpning: 36 cm x 8 cm
 

 

 
* LFGB testinger er ansett som en av de beste standardene for matsikkerhet. "LFBG (Lebensmittel-, Bedarfsgegenstände-und Futtermittelgesetzbuch, eller " Food, Consumer Goods and Feedstuffs Code ") antas noen ganger å være den europeiske ekvivalenten til det amerikanske FDA eller norske Mattilsynet . Dette er ikke helt riktig. LFGB er den tyske utøvelsen av europeisk lov som drives av Bundesinstitut für Risikobewertung (BfR). BfR-anbefalingene for materialer som kommer i kontakt med mat er noen av de mer omfattende i EU.
 
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support