129892 129892 129892

Brynje Arctic Balaclava, One Size

Sort med netting på innsiden

Varenr: 145960
359,-Kampanjepris
479,-Ordinær pris
Midlertidig utsolgt hos leverandør
  • 5Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Brynje Arctic Balaclava

 

Finlandshette med 100% syntetisk nettingfor. Utside i 80% Merinoull og 20% Polyamid for bedre slitestyrke og fukttransport.

 

Arctic Double serien er et innovativt to-lags funksjonstøy basert på vår unike nettingstruktur innerst mot kroppen kombinert med den beste merinoull på utsiden.

 

Denne løse to lags kombinasjonen er meget lett i forhold til den varmeeffekt som oppnås. Innsiden holder seg tørr grunnet få kontaktpunkter mot huden og polycolon garnet som opptar lite fuktighet. Nettingen binder mye luft som er hemmeligheten bak den suverene funksjonen. ( Lett, Tørr og Varm). Ved aktivitet ledes fuktighet effektivt bort fra kroppen hvor ullen suger opp og fordamper fuktigheten videre ut og danner et isolerende lag over luftlommene i nettingen.

 

Ingen andre undertøy oppnår de samme  egenskapene i ett og samme produkt. Brukes av profesjonelle aktører innen forskjellige felt hvor disse unike egenskaper er påkrevd. Passer ypperlig til all frilufts aktivitet og er en klassiker til tur og ekspedisjoner. Best i test en rekke ganger og vinner av teko innovasjonspris.

 

Temperatur guide

 

MATERIALE:
80% Merinoull 
20% Polyamid – 20,5 Micron
100% Polypropylene nettingfor.

 

STR: One Size
VEKT: 80 gr.
ART NR: 10407000

 
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support