Swarovski shop-in-shop

 

Swarovski Optik er en av verdens mest anerkjente kikkertprodusenter. Selskapet ble grunnlagt av Daniel Swarovski, og er fortsatt en familiebedrift, i Swarovski-gruppen. Produksjonen skjer i egen, moderne fabrikk, i en liten by; Tyrol i Absam, Østerrike.

 

Våren 2017 lanserte Swarovski Optik den store verdensnyheten Swarovski dS 5-25x52P, som kombinerer optiske egenskaper med digital optikk. Swarovski dS viser korrekt siktepunkt med en gang du trykker på knappen, hvor grunnlaget for beregningen av nøyaktig siktepunkt kommer fra verdiene for avstand, skytevinkel, lufttrykk og temperatur, i tillegg til ballistiske opplysninger om kaliber og ammunisjon som er lagt inn via smarttelefonapp og bluetooth.

 

De lanserte også nyheten Swarovski BTX 30x65 spottingscope, som kombinerer den unike binokulære okularmodulen sammen med en objektivmodul på enten 65, 85 eller 95mm. Da har du noe av det ypperste når du trenger å spotte. Den lar deg bruke begge øynene når du observerer og dette øker synskomforten radikalt. 

 

Høsten 2017 har vi endelig satt opp vårt Swarovski-senter. Dette er den første av sitt slag i Norge, og vi er meget stolte av å vise frem den nye avdelingen i butikken, fullspekket av håndkikkerter, riflekikkerter, spottingscope og tilbehør!