Gerber fiskeverktøy

Gerber introduserer neste generasjon fiskeverktøy for sportsfiskeren

Under iCast 2017, I Orlando, USA, lanserte Gerber neste generasjon fiskeverktøy. Nå er endelig disse multiverktøyene kommet på lager i Norge.

 

Et moderne sportsfiske fortjener nye verktøy!

 

Ekte sportsfiskere trenger verktøy som både jobber bedre og tåler mer. Dagens sportsfiskere stiller strengere krav til utstyret og drar ofte på nye og røffere områder langt utenfor allfarvei for å fiske drømmefisken. Det er dette som er grunnen til at Gerber lanserer en egen serie med sportsfiskeverktøy. Disse verktøyene skal utstyre sportsfiskeren med det nødvendige utstyret og samtidig kunne utføre flere forskjellige oppgaver. 

 

 

Gerber er kjent for å tenke nytt når det gjelder vanlige verktøy og produserer intuitive, multifunksjonelt utstyr. Disse nye og innovative fiskeverktøyene har sin opprinnelse I grundige undersøkelser der Gerber har sett på hvilke utfordringer sportsfiskere har når de fisker og skal ta vare på fangsten. Målet til Gerber er å utvikle utstyr som løser virkelige problemer og som kan brukes til flere jobber –  uansett om man er militær i utenlands operasjoner, hjortejeger i USA eller sportsfisker på en havfiskecamp i Nord-Norge.

 

Gerber sin nye fiskeserie vil passe perfekt for sportsfiskere, både fluefiskere og havfiskere. Med intelligent og gjennomtenkt design, kraftige materialer og ved bruk av ny teknologi som vil la deg ta sportsfisket til nye høyder – Fish Beyond!

 

I den nye fiske kolleksjonen til Gerber er det 12 innovative , men kjente verktøy som alle er multifunksjonelle med gjennomtenkt design som er testet av Gerbers egne ambassadører kalt – Badassadors!


Dersom man skal ta med seg fiskeverktøy I en kajakk, ut I båt eller ha det hengende klart på fiskevesten må det være verdt det. Vekten av utstyret veies alltid opp mot nytten verktøyet har.


Sjekk ut de nye verktøyene fra Gerber nedenfor og se videoene også. 

 

Linedriver

Gerber LineDriver Line Management Multi-Tool er et flerbruks multiverktøy som er tilpasset det en sportsfisker alltid bør ha med seg. Den låsbare saksen gjør at det ikke er skarpe eller spisse kanter som stikker ut, sånn at du trygt kan ha den i lomma.

 

Dette kompakte og lette multiverktøyet for alle sportsfiskere har alt du trenger til å håndtere fiskesene, fluesnøre og kroker. Den ene enden roterer slik at du raskt kan knyte dine fiskeknuter lett og effektivt uten å knote det til og fjerner rester av lim fra krokøyet. Den andre siden har tangfunksjon, krokrtreder og saks.

 

Gerber Linedriver er utstyrt med lomme klips og hullfeste for retraktor – bare for at du alltid skal være sikker på at du ikke mister den. 

 

Magnipliers

Gerber Magniplier er en 7,5" tang spesielt utviklet for sportsfiskere. Med et grep som er utrolig godt å holde i og som gir deg masse styrke ved bruk fordi den er ergonomisk designet og gir deg klemmeevne der du har mest kraft. 

 

Med ergonomisk triggergrep, som på en trigger fiskestang, og tommellås er dette en intuitiv og lettbrukt tang.

 

Processor

Gerber Processor Take-A-Part Sears er en demonterbar saks tilpasset til fiskere. Saksen har et perfekt utformet design med flere flotte finesser som bukåpner, knivegg, skjellskrape og et mønstrete gummiert grep utformet for å sitte godt i hånden.

 

Om du fisker fra land eller fra båt så trenger du et verktøy som kan gjøre så mye som mulig.

 

Controller fillet knife system

Gerber Controller Fillet Knife er en filetkniv som passer perfekt både på kjøkkenet, i båten og fiskecampen. Det fleksible blankpolerte knivbladet (9CR stål) gjør dette til den perfekte filetkniven som gjør den ofte litt grisete jobben med fileteringen, til en lek som du bruker minst mulig tid på. 

 

Gerber Controller filletknivene har et perfekt ergonomisk utformet og mønstrete gummiert grep som har fingervern og en forsenkning i skjeftet tilpasset tommelen som sikrer meget godt grep, selv når kniven er våt og tilgriset. Knivene kommer i 6", 8" og 10" lengde.

 

Freehander line management tool

Gerber Frehander lever opp til navnet sitt fordi den lar deg bruke den med en hånd til å både kutte fiskesene og til å holde den fast.  Når du er ferdig å bruke den tar den heller ikke opp masse plass eller er i veien. 

 

Den brede designen lar den være veldig intuitiv i hvordan du skal bruke den til å kutte fiskelinen – uansett om du bruker hansker om vinteren eller bare med fingrene om sommeren så har den perfekt passform. Optimalisert for bruk på både mono- og fluorokarbonline.

 

Neat freak braided line cutter

Gerber Neat Freak Braided Line Cutters handler om å kutte med presisjon. Dette var selve nøkkelen til å designe Gerber Neat Freak saksen til multifilament snøre. Med micro serraterte sakseblad med BearHand Controll system for å sørge for ergonomi i hendene på sportsfiskere.

 

Gerber Neat Freak er en saks spesialtilpasset til multifilament fiskesnører som Fireline, PowerPro og J-braid. Saksen har et perfekt utformet design med flere finesser som butt ende på saks slik at du ikke stikker hull på vadere, micro-serraterte blader, mønstrete gummierte grep utformet for å sitte godt i hånden. 

 

Gutsy compact proccessing tool

Gerber Gutsy Gut Scoop Scaler er et lite lett verktøy for å tilberede fisk. Verktøyet har skjellskrape, bukåpner, skrape til blorand og ikke minst øljekk!

 

Når du ikke drar med deg et stort fiskeskrin eller en kjempebag med alt utstyret, da tar de med bare det aller mest nødvendige som ikke veier for mye.

 

Den tynne Gerber Gutsy er et kompakt verktøy med en On-the-Go løsning når muligheten byr seg til en enkel fisketur. 

 

Designet for å kunne tas med over alt uten å ta plass, men lett å bruke har den hele 4 funksjoner for å få gjort jobben.

 

Defender tether

Gerber Defender Tether er en uttrekkbar retraktor til å feste utstyr i. Snellen inne i retraktoren er ekstremt sterk, og tåler røft bruk. Snellen er også låsbar, slik at utstyr ikke trekkes/siger ut utilsiktet. Karabinkroken er utformet med en ring som kan tres på fingeren, slik at du lett kan ta av eller bytte det som henger i retraktoren. 

 

Gerber Defender kommer I en Large og Compact størrelse