Butikken i Sandefjord har agnsild til sjøørretfiske!

 

Ivrige sjøørretfiskere har et enormt stort utvalg å velge blant når de skal fiske etter sin favoritt fisk. Om det er sluker, spinnere, fluer og wobblere er utvalget stort, bredt og veldig fantasifullt. I tillegg har man naturlige agn som børstemark (også kunstig børstemark), fjæremark, reker, brisling og ikke minst den super effektive agnsilda.

 

Agnsild kan, i gode perioder av året, kjøpes direkte over disk i butikken vår i Sandefjord. Dette er lekre, frosne agnsild som festes på kroken og blir til et virkelig lekkert måltid for en sulten sjøørret. Agnsild selges kun i butikken fordi de må holdes frosne til den dagen de skal brukes. Litt uheldig om vi skulle sende dette i posten å risikere at pakken ligger en helg på post i butikk i hete sommertemperaturer.

 

I butikken i Sandefjord kan du også få knallgode og beskrivende tips til fiskemetoder for mest mulig effektiv bruke av agnsild. De hekta sportsfiskerne bak disken venter på å fortelle deg hvordan du fisker med agnsild.

 

Sjøørreten har agnsild som en av sin mest naturlige byttedyr og derfor et veldig effektiv agn. Mange sportsfiskere har derfor også agnsild som sitt favoritt agn til sjøørretfiske. Agnsild kan brukes til å fiske med ved bruk av både dupp, ved trolling- og dorgefiske eller på ulike opphengere og tackle som for eksempel Krippled Anchovy ferdig rigget tackle. Det finnes også mye utstyr som løse hodeskaller/agnhoder og ekstra luktattraktorer som kan brukes sammen med agnsilda for mest effektiv fiske.

 

Det viktige er å sørge for at luktsporet til agnsilda spres godt og at angfisken syntes godt når sjøørreten kommer svømmende etter med sin glupske appetitt.

 

Her viser Gerber sin "badassador", Cody Herman (Postland, USA), hvordan agnsild brukes til trolling etter laks, men det fungerer også veldig bra til sjøørreten som svømmer langs kysten i Norge og Norden forøvrig.

 

 

Les også denne omfattende artikkelen om sjøørretfiske på Hooked.no med Geir Alvestad.

 

Skitt Fiske og velkommen i butikken.