635501 635501

Bergans PowerFrame BigPack 130L+ Grey

Varenr: 261422
3 999,-Kampanjepris
6 499,-Ordinær pris
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 11 dager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

PowerFrame BigPack 130+ er den seneste oppgraderingen av vår største og mest robuste ryggsekk. Med sin avstivede pakkramme i aluminium og det prisbelønte bæresystemet har denne giganten en design som gjør at du kan bære store og tunge oppakninger på en enkel måte. Hvis du strever med å få plass til alt i sekken, kan denne enkelt fjernes slik at du kan koble oppakningen direkte til rammen. Med pakkrammen fri er det praktisk talt bare din egen bærekapasitet som setter grensene for hva du kan få med deg. Det er ikke bare rammekonstruksjonen som er forbedret i denne utgaven av vår legendariske PowerFrame. Hoftebeltet har nå blitt enda bedre og mer ergonomisk formet, noe som øker bærekomforten ytterligere. Hvis du lurer på hva plusset i navnet betyr, viser det til de avtakbare sidelommene som rommer 10 til 12 liter hver, og som kommer i tillegg til selve sekken på 130 liter. Hvis du tar av lommene, kan du koble dem sammen med glidelås og bære dem som en egen liten ryggsekk. Ved å fjerne den ene eller begge sidelommene frigjør du plass til å feste annet utstyr på siden av ryggsekken, for eksempel ski eller jaktgevær.
 

Materialegenskaper


Hovedmateriale i 100 % polyamid med PFAS-fri impregnering. PFAS-fri WR: vannavstøtende finish uten bruk av skadelige kjemikalier. Produktet inneholder bluesign®-godkjente materialer og detaljer, noe som garanterer sikker kjemisk håndtering i produksjonen.
 

Bæresystem


Et komfortabelt 3-lags selesystem med individuell høydejustering av venstre og høyre skulderrem. PowerFrame – utvendig ramme beregnet for en oppakning på over 30 kilo. Konstruksjonen er stiv og motstandsdyktig nok til å tåle ekstrem belastning. Justerbare toppstrammere.

Jaktdetaljer


Fleksibel brystrem. Avtakbar ryggsekk. Sterk pakkramme i aluminium for tung oppakning. Kan brukes med 4124 Bird bag. Topplokket har uttak for radioantenne, som kan monteres begge veier.

Sekkepose


Ekstra stort hovedrom som kan deles inn i to separate rom. Tre innganger: toppåpning med snølås, to frontåpninger med doble glidelåser – en i øverste rom og en i nederste rom. Tre kompresjonsremmer i sidene. Sekken kan kobles fra pakkrammen i aluminium, slik at du kan feste oppakningen direkte til rammen og bæresystemet, som deretter kan brukes separat til å frakte andre ting, som kasser, jaktbytte osv. Molle-systemet rundt sekken gir mange muligheter for å stroppe fast det du måtte ønske til ryggsekken.

Lommer


To avtakbare og utvidbare sidelommer, som kan kobles sammen med glidelås og brukes som en egen ryggsekk. Hver sidelomme har et volum på 10–12 liter. En innerlomme i mesh i frontåpningen gir plass til småting. Stor lomme i topplokket og en liten lomme inne i lokket, med nøkkelkrok. Utvendig lomme for feste av ski, våpen, vandrestaver og fiskestenger.

Hoftebelte


Bergans Cradle Motion – en kurveformet funksjon som overfører belastning direkte fra den lastbærende strukturen til hoftebeltet, slik at hoftebeltet beveger seg på en vuggende måte når du går. Gir større bevegelsesfrihet og sikrer bedre balanse, stabilitet og bærekomfort. Med festepunkter for pulk. Stabiliserende stropper som bedrer stabiliteten ved at sekken kan trekkes nærmere kroppen.

Topplokk


Avtakbart flytende topplokk med flere festepunkter.

Ytterligere funksjoner


Kraftig bærehåndtak foran og bak. Rikelig med festepunkter over hele sekken. YKK glidelåser.

Lenge leve produktet


Vi ønsker at produktene våre skal vare så lenge som mulig. Har du et Bergans-produkt som trenger å repareres, kan du sende det til oss. Les mer om reparasjoner og våre tjenester under Kundeservice.

StyleNumber: 4500
Volume: 130 L
Vekt: 5420 g
Rygglengde: 37–62 cm
Hoftebelte, lengde: 67–130 cm
Anbefalt pakkvekt, fra: 20 kg
Anbefalt pakkvekt, opp til: 70 kg
Utvendige mål, pakket (HxBxD): H85 x D32 x B68 c

 

 

 

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support