362466

Bergans Trollhetta V5 95L Solid Grey

Tursekk med stor kapasitet og komfort

Varenr: 222655
3 999,-
0 stk på nettlager.
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Trollhetta V5 95 er laget for deg som trenger stor bærekapasitet og ønsker topp komfort på veien. To sekker i én! Integrert i Trollhetta V5 95 finner du en avtakbar og komprimerbar dagstursekk. Praktisk når du vil utforske området rundt basecamp.

 

Sekken er utstyrt med det nye bæresystemet Spine2, som er en oppdatert versjon av vårt prisbelønte bæresystem Spine®. En super nyhet i Spine2 er muligheten til å justere rygglengden (QuickAdjust PRO™) på en enkel måte.

 

Når ryggsekken er riktig justert, bærer du mer effektivt og komfortabelt. Lommer i alle størrelser kommer alltid godt med, og Trollhetta V5 95 er ikke noe unntak. Rikelig med stropper og festepunkter på utsiden av sekken gjør det enkelt å feste ekstrautstyr. Full glidelåsåpning i front er superpraktisk når du skal gjøre deg klar i en fei.

 

Bæresystem

Det helt nye og fleksible bæresystemet Spine2 følger kroppens bevegelser og gir overlegen komfort. Justerbar rygglengde takket være Quick adjust PRO™-systemet. Justerbare toppstrammere. Myk, behagelig og ventilerende air mesh på skulderrem og hoftebelte. Skulderrem vattert med Dual Density-skum.

 

Sekkepose

Den klassiske toppåpningen med snølås kombinert med glidelås foran, gir enkel tilgang til innholdet. Dagtursekken PLUS medfølger, en lett, komprimerbar og allsidig ryggsekk. Dagtursekken kan festes på fronten, oppbevares i lokket eller brukes separat på kortere turer.

 

Lommer

Store, åpne sidelommer i mesh. Stor innvendig glidelåslomme.

 

Hoftebelte

Justerbart hoftebelte med Pull Forward-system. Festepunkter for pulk.

 

Topplokk

Avtakbart, høydejusterbart lokk, med en innvendig og utvendig lomme.

 

Ytterligere funksjoner

Mange festepunkter for staver, isøks og annet utstyr. Kompresjonsremmer på hver side. Festepunker for hip belt pocket (4686 Hip Belt Pocket). Justerbar brystrem. Klargjort for drikkesystem. Bærehåndtak, YKK glidelås. Regntrekk medfølger. Produktet inneholder bluesign® approved fabrics and trimmings.

 

Lenge leve produktet

Vi ønsker å gi produktene våre et lengst mulig liv. Blir produktet ditt ødelagt, kan du sende til oss for reparasjon. Har du ikke bruk for produktet lenger kan du pante det hos oss, så vil vi selge det brukt eller lage et redesign-produkt av det. Vil du leie i stedet for eie? Ta gjerne en kikk på produkter du kan leie hos oss. For mer informasjon, se våre bærekraftssider.

 

  • StyleNumber: 4702
  • Volume: 95 L
  • Vekt: 2530 g
  • Rygglengde: 43–60 cm
  • Kvalitet: 305D Cordura® Rip Stop, 400D Cordura® Velocity Dobby
  • Anbefalt pakkvekt, opp til: 30 kg
  • Utvendige mål, pakket (HxBxD): 95x36x40

 

Bergans QuickAdjust Pro

Bergans QuickAdjust™ PRO er en forsterket utgave av QuickAdjust™ II, og tilfredsstiller deg som ønsker en lett og enkel rygglengdejustering som tåler robust bruk. Det justerbare ryggstykket glir på stabiliserende spiler. Stykket festes i ønsket posisjon og sikres så av en solid aluminiumskrok og en kraftig borrelåsklaff. QuickAdjust™ PRO er utviklet for høy aktivitet i krevende terreng.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support