302263

Ballistol Stikk-fri 100ml

Beskytter mot mygg, brems og flått

Varenr: 202807
71,-Kampanjepris
115,-Ordinær pris
-+
9 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Ballistol Stikkfri er et genialt insektmiddel som beskytter mot alle typer blodsugende insekter. Både mygg, brems, flått og gressmidd. Beskyttelsen varer opptil 8 timer og kan også brukes på dyr som hund, katt og hest.

 

  • Virker mot både mygg, brems, flått og gressmidd
  • Virker i opptil 8 timer
  • Helt uten farlige stoffer
  • Solfaktor 6, pleiende for huden
  • Kan brukes på hund og andre dyr

 

Balistol Stikkfri har blitt testet og godkjent som komplett ufarlig og fri for toksikologiske ingredienser. Den er testet i bruk på alle kontinenter, fra Brasils tropiske jungler, mygginfesterte finske skoger, subtropiske regnskoger i Himalaya og Afrika, samt i Australia.

Stikkfri beskytter også mot UV-stråling med solfaktor 6. Mens andre myggmidler kan virke stressende på huden spesielt ved langvarig bruk, inneholder Stikkfri planteoljer som virker pleiende. Og så lukter den behagelig!

Stikkfri kan også fint brukes på husdyr som

  • Hunder
  • Katter
  • Hester

 

Den er enklere i bruk enn flåtthalsbånd og midler som dryppes i pelsen, da denne påføres kun ved behov.

Hopper hunden i vannet, er det bare å påføre litt ekstra etterpå. I og med at middelet er ufarlig, slipper man også å tenke på håndvask etter å ha klappet den.

 

Brukstips til dyr:

Stikkfri er helt optimal i kombinasjon med tabletter som Bravecto (fås hos dyrlege). Disse midlene tar livet av flåtten i det den setter seg fast, og gir langvarig beskyttelse. Dog hindrer den ikke flåtten i å feste seg. Om man så går på tur i utsatte områder, påføres Stikkfri i tillegg som en ekstra beskyttelse.

 

Bruksområder

På grunn av planteoljene den inneholder, tar Stikkfri, med sin behagelige lukt, også vare på huden din og beskytter den mot dehydrering. UV-B-filteret som den inneholder beskytter også huden din mot solbrenthet.

Sammen med insektmidlet er det den ideelle kombinasjonen for sportsfiskere, jegere, turgåere, folk som bader og soler seg. Stikkfri har blitt tildelt utmerkelsen ‘veldig bra’ i alle dermatologiske tester.

Ballistol Stikkfri sprøytes på huden i en avstand på ca. 20 cm, heldekkende, også under tynne klær. Gjenta når effekten reduseres. Unngå kontakt med øynene. SKyll øyeblikkelig med vann ved kontakt. Ikke egent for små barn.

 

Innhold

UV-filterstoff: 2-ethylhexyl-4methoxycinnamat

Insektsmiddel: Sec-butyl-2-(2-hydroxyethyl), piperidin-1-carboxylat (lcaridin) 20g/100g

 

Brannfarlig

Kjemikalier som er brannfarlige og kan brenne voldsomt ved antenning eller varmetilførsel. Enkelte kjemikalier utvikler brannfarlig gass i kontakt med vann eller selvantenner i luft.

?

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Mygga Insektgel 50ml Demper kløe
Kjøp
34%
79,-
119,-
5
Andre kjøpte også
Support