407835 407835 407835 407835 407835 407835
BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Baffin Impact vinterstøvler er selve «Baffin skoen», anerkjent med toppscore i flere tester, og en favoritt for alt fra isfiskere, jaktfolk og fotografer. Impact er en stor modell, men allikevel lett, naturlig og meget varm.


Temperaturgradering: Ned til -100°C
Vekt: 1240g per sko(Str.42)

 

  • Baffin Impact støvlene har blitt testet på både Nord-og Sydpolen, og er klar til å få deg gjennom ekstremt vær komfortabelt.
  • Robust, lett og meget varm.
  • Innebygd gamasje gir fullstendig dekning, og holder snøen ute.
  • 8-lags innerstøvel med Thermaplus som gir komfort, varme og fukttransport.
  • Vaffel og Air-folie innersåle for ekstra isolasjon.
  • EVA mellomsåle for god demping mot underlaget.
  • Reflekser gir god synlighet, kraftige spenner gjør den enkel å ta av og på.
  • Vanntett nedre del.
  • Lang mansjett med justering.
  • Et perfekt valg for isfiske, hundekjøring, arktiske ekspedisjoner eller rett å slett for å holde varmen uansett hvor du er.
  •  

     

    OBS: Baffin er små i størrelsen, bør gå opp en størrelse fra hva du normalt bruker.

     

     

    Baffin Impact er kåret til "Testvinner" blandt posteringsstøvler i bladet Jakt februar utgaven 2022

     

    "Dette er den varmeste støvelen fra Baffin, beregenet på svært kalde og utrivelige forhold. Med separat innerstøvel og løs "vaffelsåle" under denne., skal det i følge produsenten tåle -100?! Tyngst og høyest i testen. Innerstøvelen har 8 lag rundt og under foten for å holde føttene varme og tørre. Lagene rundt foten er fra ytterst til innerst: Vanntett gummi, pustende alu-membran, polyester/ull, pustende alu-membran, 4-hulls fiberisolasjon, fuktighets absorberende, 4-hulls fiberisolasjon og skum som former seg etter foten. Innerstøvelen er lett å trø inn og ut av, men er litt tung å få ut av ytterstøvelen. Stor fordel at den kan tas ut for å tørkes. Sparkekant bak på ytterstøvel. Støvelen kan strammes litt på foten med to brede remmer. Har en slags gelenk, men begrenset med tverstabilitet. Drahemper bak på både inner- og ytterstøvel. Gummikalosjeringen beskytter rundt hele foten og gjør den vanntett opp til 10 cm. Doble og triple sømmer. Solidog effektiv 9 cm høy snølås med strammesnor/snorlås. Den varmeste støvelen i testen, suveren når du skal sitte stille på post. Den sitter overraskende godt på foten og det er ikke problematisk å gå et par hundre meter i terrenget, men du merker godt hvor store og klumpete støvlene er  å gå med. Godt grep på is og hardpakket snø"
    + Varmesst, separat innerstøvel, lett å ta av/på
    - Tung, klumpete hvis du må gå
    = Suveren poststøvel for stillesittende jakt

     

    Kundeanmeldelser
    Spørsmål & svar
    Andre kjøpte også
    Support