429246 429246 429246 429246 429246 429246 429246 429246 429246 429246

Arctic Silver Beast 9' #8

Den ultimate predator stangen

Varenr: 244807
5 590,-

-30% på ditt neste kjøp

-+
1 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

«Beast» - Den nye stangserien fra Arctic Silver for den ultimate opplevelse for predatorfiske med flue.


«Beast»-serien er det perfekte valget når man jakter den ultimate opplevelsen og er spesielt utviklet for fiske etter tannrike rovdyr i vannet. Stangserien er også ypperlig til å fiske etter noe av saltvannsgigantene som hyse, sei og kveite.

 

«Beast»-serien er designet for å mestre den vanskelige kombinasjonen av effektivt å kaste store og tunge fluer og like effektivt å bekjempe rovdyrene som angriper dem.

 

Flexprofilene (hvor mye av en stang som bøyer seg under moderat belastning) er nøye utvalgt til hver enkel stang og til bruksområdet (ene) stanga er tiltenkt. ArcticSilver har, sammen med fabrikken i Sør Korea, et klart mål om at bøyningskurvene på stengene skal være så jevne og ubrutte som mulig. «Beast» er produsert av en karbonfiberblanding som i hovedsak er basert på 40 Tons karbon, tupp 30 Tons karbon.. Stengene er utstyrt med Titanium Guideringer og SiC stangringer. Designet på stengene står i stil med det industrielt utseende håndtaket. Klingene er bare slipt og så påført et tynt lag gjennomsiktig, matt lakk, slik at både fargen og strukturen i materialet er synlig

 

Det at stengene faktisk bøyer seg «inne i hånda di» bidrar til bedre timing i kastingen, at man holder løsere rundt håndtaket og at man gradvis bruker mindre kraft på kastingen fordi man rett og slett kaster bedre teknisk.

 

ArcticSilver sitt stangkonsept tar utgangspunkt i det patenterte «Free Flex» håndtaket og det design-beskyttede «Quick-Lock» systemet. Selve håndtaket er laget av et høymodulært karbonmateriale som er ekstremt stabilt og slitesterkt. Quick-Lock systemet er et meget brukervennlig snellefeste med et fjærbelastet låsesystem som låser snellen fast med en enkel bevegelse. Du kan lese mer om både «Free Flex» og «Quick-Lock» på arcticsilvershop.com.

 

  • Den ultimate stangen for predatorfiske med flue
  • Farge: lilla med karboneffekt
  • Kommer med tube og stangpose
  • 4-deler

 

Lineklasse Lengde Anbefalt klumpvekt Aksjon Deler
#8 9' 18-20g Medium/Fast Action 4
#9 9' 20-22g Medium/Fast Action 4

 

 

 

 

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support