432361 432361 432361 432361 432361

Alpina Tracker Mid Black 46

Mellomhøy fritidsko med god passform

Varenr: 245837
499,-Kampanjepris
1 499,-Ordinær pris
FargevariantBlack
Vis varianter som liste
-+
5 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Alpina Tracker Mid er en mellomhøy fritidssko med god passform. Tracker Mid er produsert i tekstilmateriale og skinn som passer bra til tur i marka, lette fjellturer og fritidsbruk.

 

  • God passform
  • Grippevennlig såle
  • Ventilerende membran
  • Anatomisk fotbue

 

Sålen er laget av gummi med god isolasjon og demping. Sålen er anatomisk som gir den oppbygningen fotbuen trenger.

 

I tillegg er skoen med Alpitex membran som holder fukt ute. Membranen er vannavstøtende og gir god støvelventilasjon samt komfort. Alpitex-membranen er utviklet av Alpinas ingeniører.

 

 

Om Alpina

Alpina skisko har sitt utspring fra Slovenia i den lille skomakerbyen Ziri. I 1947 samlet de lokale skomakerne seg, og skapte det som ble det døpt «Ziri Shoe Factory». Senere, i 1951, ble navnet endret til det vi i dag kjenner som Alpina.

 

Siden den gang har de beholdt den stolte tradisjonen, med produksjon hvor håndverk og skomakerfaget har vært fokuset.

 

I starten var det alpintstøvler som var fokuset for produksjonen, men i 1973 produserer Alpina sin første langrennstøvel. Likevel tok det noen år før skiskoene nådde utenfor Slovenias landegrenser. I 1980 gjorde Alpina sin første inntreden på det norske markedet.

 

Og det var først da utvikling og produksjon av Alpina skisko skjøt fart. Kunnskap om skomakerfaget, kombinert med en sterk vilje til å videreutvikle skiskoene, gjorde at Alpina kunne lage skisko etter den norske normen. Det ble helt naturlig å se til det langrennsfrelste landet Norge for utvikling av sko, og med et tett samarbeid over mange år har Alpina lykkes med å lage sko til alle typer skiløpere i snart 50 år.

 

Alpina har i de senere årene vært tett tilknyttet verdens beste langrennsløpere. Før VM på hjemmebane i 2011 jobbet Alpina tett med de norske utøverne for å utvikle den beste konkurranseskoen på markedet.

 

Men det er altså allsidigheten og kvaliteten som gjør at det norske folk sverger til Alpina gang etter gang. Alpina tilbyr sko for alle, om du er nybegynner, ferdes utenfor preparerte løyper, ønsker å gå langt eller kort, eller ønsker å nå verdenstoppen.

 

I 2020 endret Alpina over 60% av deres modeller til PVC frie, mer klimavennlige produkter, som et ledd i en langsiktig strategi om å mer bærekraftig produksjon.

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support