374545 374545 374545 374545 374545 374545 374545

Alfa Jerpe APS GTX W 40 Svart

Jaktstøvel med BOA og Gore-Tex for damer

Varenr: 226656
3 499,-Kampanjepris
4 999,-Ordinær pris
-+
2 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Alfa Jerpe A/P/S GTX er en superlett, vedlikeholdsfri tur- og jaktstøvel med det superenkle og lette lissesystemet fra BOA-Fit® gir presis og enkel tilpassing av passformen. Den nyutvikelde Vibram Grip ARG yttersålen gir utmerket grep selv på våte og glatte steiner. En ekstremt lett støvel for jegere, turgåere, friluftsfolk og sopppukkere som ønsker det aller beste utstyret.


 

  • Superlett
  • Vedlikeholdsfri
  • Gore-Tex
  • Alfa-Air
  • Virbam Grip A/R/G

 

BOA® Fit System muliggjør en presis og enkel tilpassning av støvelen. Det vedlikeholdsfrie AlfaAir™ overmaterialet sikrer maksimal slitstyrke og lett vedlikehold, kombinert med GORE-TEX for ventilering og vanntetthet slik at føttene holde seg komfortable hele dagen uansett vær. Et forsterket lag rundt nedre del av støvlen og tåpartiet øker slitestyrken til skoene når de brukes i tøft terreng. Den nyutviklede Vibram® Grip ARG yttersålen sikrer utmerket grep selv i våte forhold og på varierte underlag, mens den lette EVA mellomsålen gir god demping og stabilitet. Med Jerpe A/P/S GTX kan du fokusere på opplevelsene og ikke utstyret!

 

 

BOA® Fit System muliggjør en presis og enkel tilpassning av støvelen.

BOA Fit systemet gir deg friheten til å skru passformen raskt og enkelt til din beste komfort. BOA Fit er designet for å være en enkel konstruksjon og med innstillinger som er lette å gjøre. BOA Fit består av kun 3 deler. En mikro-justerbar hjul til å vri på, en supersterk lettvekts lissewire og lisseguider med lite friksjon. Rask, enkelt og super komfortabelt. Meget raskt å løse ut lsisene når skoene skal av.

 

 

Nyutviklet Vibram Grip A/R/G yttersåle

Maksimerer grepet for hvert steg du tar, selv på våt og glatte steiner.

 

 

Det vedlikeholdsfrie og lette AlfaAir™ overmaterialet

Alfa Air™ består av laminerte lag. Det ytterste materialet er perforert mikrofiber som er slitesterkt, vedlikeholdsfritt og har god pusteevne. Innsiden kan varieres for å gi ulike bruksegenskaper, som ekstra pusteevne, elastisitet eller isolasjon. Den gode pusteevnen i Alfa Air™ materialet sikrer komfortable føtter selv på varme dager. Sko med Alfa Air™ overdel er perfekte 3 sesongers sko, godt egnet for utendørsaktiviteter fra sen vår til tidlig høst.

 

På jakt etter nye sko, har du kanskje blitt stilt spørsmålet «Hva er viktigst for deg, slitestyrke eller vekt?». Spørsmålet kan ha mange svar, men vi mener det er på tide at man også kan tilby Ole Brumm-løsningen: Slitestyrke kombinert med lav vekt.

Det er derfor vi har utviklet det innovative AlfaAir™-systemet. Dette består av to laminerte lag, hvor det ytterste materialet er et vedlikeholdsfritt og slitesterkt, perforert mikrofiber. Det innerste laget kan varieres for å gi ulike bruksegenskaper, som ekstra god pusteevne, elastisitet eller isolasjon. På denne måten kan vi tilpasse AlfaAir™ til en rekke produkter og bruksområder. Kombinert med GORE-TEX teknologi gir dette deg tørre og komfortable føtter hele dagen, uten at produktet veier mye eller trenger krevende vedlikehold.

AlfaAir™ har mange fordeler, og en av de smarteste er kanskje vedlikeholdsfriheten. Det betyr at du ikke skal pusse med verken krem eller fett, eller spraye skoen med impregnering.

Det betyr derimot at de er litt enklere å ta vare på, og kun trenger litt omsorg. Melkekartongenes «skyll, brett og stapp» har vi alle hørt, men her er det enda enklere: «Skyll – og la tørke». En sko i AlfaAir™-materiale vil ikke ha verken impregnering eller fett, men må vaskes og tørkes på lik linje med andre sko.

Vær oppmerksom på at yttermaterialet i AlfaAir™ ikke liker å sole seg. Materialets matte finish gjør at de absorberer mye varme fra solen. La de derfor gjerne stå i skyggen, og unngå oppbevaring i høye temperaturer. Høye temperaturer kan det f.eks. bli i en stengt bil en varm sommerdag eller på trappa når sola skinner sterkt. Da kan skoene få heteslag og deformeres.

 

Alfa Air™ og vedlikehold

Det vedlikeholdsfrie AlfaAir™-materialet er enkelt å ta vare på. Kort oppsummert om vedlikehold av AlfaAir™:

  1. Gå på tur.
  2. Skyll av skoene. Bruk evt en myk børste for å fjerne skitt som ikke lar seg spyle av.
  3. Tørk skoene.
  4. Gå en ny tur.

 

 

Vanntett og pustende Gore-Tex

Med GORE-TEX komfort er vannet blokkert mens svetten lett fordamper fra innsiden av støvelen. Det finnes flere varianter innen denne kategorien, og de er alle 100% vanntette, slitesterke og har svært god pusteevne. Alfa velger alltid en GORE-TEX membran spesielt tilpasset brukene. Dette gir et tørt og behagelig klima for føttene i alt vær.

 

Selve GORE-TEX-membranen er en slitesterk mikroporøs film som blir laminert til et tekstil. GORE-TEX filmen har små porer som slipper igjennom fukt (vanndamp), men ikke vanndråper. Dette fordi porene er ca 20.000 ganger mindre enn størrelsen på en vanndråpe, samtidig som de er store nok til å tillate at de mer flyktige vanndampmolekylene passerer gjennom. På denne måten gjør det materialet både vanntett og pustende. Membranen plasseres nærmest foten for å optimalisere dets egenskaper. Jo tettere på kroppen membranen sitter, jo bedre fungerer dens fukttransporterende egenskaper.

 

Som nevnt er GORE-TEX-membranen laminert til et tekstil. Dette sliteforet er nøye tilpasset skoens bruksområde, for å optimalisere både funksjon og komfort. For at GORE-TEX-membranen skal ha best forutsetninger, er også alle øvrige materialer i produktet spesielt utvalgt og behandlet / impregnert slik at materialene ikke trekker vann.

 

GORE-TEX-teknologien lamineres til et beskyttende tekstil som er tilpasset skoens bruksområde. For at membranens form skal passe inn i en sko, må ulike deler sys sammen. I denne prosessen blir det små hull fra nålene, som kan virke mikroskopiske og ubetydelige. Ett lite hull er nok til å skape en lekkasje, og derfor må sømmene forsegles for å holde føttene tørre og komfortable. Når alle sømmer er tapet og forseglet, vil produktet være vanntett og pustende.

 

 

Alfa Jerpe passer til

  • Smygjakt
  • Jakt med hund
  • Sopp og bærsanking
  • Hytte-til-hytte turer
  • Dagsturer i skog og mark

 

Egenskaper

  • Vanntetthet: 5/5
  • Pusteegenskaper: 4/5
  • Sålestivhet: 3/5
  • Isolasjon: 3/5
  • Ankelstøtte: 4/5

 

Mål, størrelser og vekt

  • VEKT: 520 g per sko/støvel (EU 38)
  • SKAFTEHØYDE: 21,0 cm (EU 38)
  • MATERIALE: Alfa Air™ + GORE-TEX
  • SÅLE: Vibram® Grip ARG
  • STØRRELSER: 36/37/38/39/40/41/42

 

 

 

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support