291174 291174 291174

Alfa Kvist Advance W 41 Rød

Fjellstøvel med Gore-Tex® og Ripstop

Varenr: 199155
1 874,-Kampanjepris
2 499,-Ordinær pris
0 stk på nettlager.
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Kvist Advance W er en komfortabel sko i Ripstop-tekstil med slitesterk helkalosjering. Gore-Tex® Vision har svært gode pusteegnskaper og holder føttene tørre selv på regnværsdager. Mellomsålen i EVA sørger for støtdempingen, mens den myke Vibram® yttersålen spesialutviklet for nordiske forhold, sikrer godt grep og vridningsstabilitet både på fjellet og i marka. Egen damelest tilpasset dameføtter.

 

 

"Alfa Kvist Advance fikk terningkast 5 i Jeger Nr.8 2016!"

 

En del kvinner opplever høye jaktstøvlr som i overkant stive, tunge og plagsomme på foten. Da kan et fottøy som teststøvelen være et alternative. Testpersonen liker støvelens passform og dens egenskaper på steinete sti og utenfor allfarveinår man er oppe i fjellrypens verden blant moseøre og krekling. Skoen sitter bra på en gjennomsnittlig kvinnefot i størrelse 38, og sålen oppleves å ha godt grep på våte svaberg. 

 

Gore-Tex membranen har godt foten tørr i hele testperioden, og støvelen oppleves å puste greit gjennom kunstmaterialet. Den type ytterstoff har slik sett en fordel i forhold til støvler av tykt lær som nødvendigvis vil puste dårligere.

 


 

VEKT: 395 g pr sko/støvel (EU 38)
SKAFTHØYDE: 10.0 cm (EU 38)

 

Materialer i Alfa sko:

RIPSTOP
Et slitesterkt materiale med lav vekt. En tykk forsterkningstråd veves inn med jevne mellomrom, denne forhindrer at smårifter utvikler seg til større flenger.

 

GORE-TEX® EXTENDED COMFORT


Brukes i lave og middels høye Hiking modeller hvor det kreves ekstra god pusteevne. Vann sperres ute, mens svetten enkelt fordamper fra innsiden. Til bruk under varme forhold. 100 % vanntett, slitesterk, svært god pusteevne, sørger for et tørt og komfortabelt klima for føttene ved høye temperaturer eller ved høy aktivitet.

 

 

Såleteknologi:

 

VIBRAM® GRIP APS
Grip APS er en spesialutviklet såle fra Alfa Sko AS og Vibram®. Mønsteret gir et optimalt sålegrep og er tilpasset våre lave- og middels høye tursko/hikingsko. Definerte knotter gir et sikkert grep i ujevnt terreng, og den definerte kanten rundt sålen gir godt feste på stein og grus. Sålen har også en godt definert hel som gir ekstra godt feste i nedoverbakker. Mønsteret er utformet slik at jord og grus ikke fester seg.

 

CLASSIC INSOLE
Anatomisk utformet innleggssåle laget i EVA. Skumkonstruksjonen har støtdempende egenskaper som motvirker slitne føtter og gir god komfort. Sålen har antibakteriell overflate for å motvirke lukt.

 

LIGHTWEIGHT EVA MIDSOLE
Svært lett og støtabsorberende.

 

Passform og Støtte:

 

STANDARD-LAST HIKING MID AND LOW
Tett og stødig passform som gir full kontroll over bevegelsene dine, rund hælfasong som gir minimal risiko for gnagsår.

 

TOE & HEEL PROTECTION
Tå og hæl forsterkning som gir ekstra slitestyrke og forlenger skoens levetid.

 

LACES
Alfa bruker kun impregnerte lisser for å forhindre at de trekker vann.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Support