384786

Adventure Food Gulasj

Høy energi - 600kcal

Varenr: 230057
99,-
-+
100+ stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Adventure Food Gulasj er en varmende potetrett med storfekjøtt, sopp, grønne erter, paprika og hvitløk i en saus med gullashkrydder som mange kjenner igjen.

 

  • Høy energi – 600 kcal.
  • Alle frokost-, lunsj- og middagsrettene fra Adventure Foods inneholder 600 kcal.

 

Adventure Food har retter med rene og tydelige smaker, og som er passe krydret og er en av ledende merkevarene når det gjelder frysetørret mat i Europa og har vært det viktigste valget for friluftsfolk, ryggsekkturister, sportsfiskere, turgåere, campere og andre friluftsentusiaster i mange år.

 

Adventure Food har utviklet en rekke forskjellige retter og måltider. Maten har lang holdbarhet og er lett, enkel, næringsrik og fremfor alt den smaker godt!

 

Det er ikke bare god smak som er viktig når det gjelder frysetørret turmat. Maten skal være lett å bære med seg, enkel og praktisk å tilberede i felten, og den skal ha et riktig næringsinnhold, slik at du kan yte ditt beste enten du er på en liten tur eller er en «villmarking» på lange ekspedisjoner.

 

Det er viktig å få i seg nok karbohydrater for å få opp blodsukkernivået og bli i stand til å yte igjen, helst så raskt som mulig.  AdventureFood har høye ernæringsmessige verdier.

 

Hver pakke inneholder tilstrekkelig mat (600kcal) for en porsjon og kommer i en «klar-til-å-spise-pose». Posene er lette å bære med seg, vekt fra 150-168g pr pose.

 

ADVENTUREFOOD er en kvalitet serie frysetørket mat til deg som stiller høye krav både når det gjelder ernæring og god smak. Utviklet av profesjonelle fjellklatrere og «villmarkinger». Adventurefood er et globalt produkt og benyttes under ekspedisjoner og turer over hele kloden, bla. Sydpolen, Nordpolen, til K2 og Mount Everest.

 

Hell varmt vann i posen, la stå noen minutter, og deretter er maten klar til å spise rett fra posen. For å tilfredsstille enhver smak, har Adventure Food ikke krydret rettene for sterkt. Du kan derfor krydre etter din egen smak. Senere kan du nyte en fantastisk matopplevelse.

 

 

Ingredienser

45% potetpulver (potet, emulgeringsmiddel (E471), konserveringsmiddel (E222), sitronsyre (sitronsyre)), solsikkeolje, 11% krydderblanding (potetstivelse, paprikapulver, raps protein, sukker, salt, løkpulver, gjærekstrakt, spisskummen, pepper, gurkemeie, smakstilsetning, kajenne), melkepulver, storfekjøtt (7%), paprika (4%), grønne erter (3%), glukosesirup, sjampignon, hydrolysert protein (mais, raps), hvitløk (0.18%).

 

Allergi informasjon

Inneholder melk. Kan innholde spor av: peanøtter, nøtter.

 

Hvordan tilberede Adventure Food Gulasj

  1. Riv toppen av posen ved rivehakket. Brett ut bunnen. Fjern oksygenfangeren.
  2. Tilsett varm vann til nivåmerket 10 (=0.350 liter).
  3. Rør godt rundt.
  4. Lukk lynlåsen. La stå i 10 minutter.
  5. Rør rundt.
  6. Spis rett fra posen.

 

Holdbarhet

48 måneder

 

 

Innhold 1 porsjon
Total energi 600 kcal (2512 kJ)
Nettovekt 135 gram

 

 

Ernæringsverdi pr 100g Ikke tilberedt Ferdig tilberedt måltid
Energi 442 kcal
(1850 kJ)
124 kcal (515 kJ)
Fett
- hvorav mettet fett
18,8g
3,7g
5,2g
1,0g
Karbohydrater
- hvorav sukkerarter
48,6g
7,7g
13,5g
2,1g
Protein 14,9g 4,1g
Salt 1,6g 0,4g
Fiber 5,4g 1,5g

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support