449956

Meitefiskepakke for barn

Alt til meitefisk for de unge

Varenr: 251677
699,-Kampanjepris
1 255,-Ordinær pris
0 stk på nettlager.
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Fiske gir barn en uforglemmelig opplevelse og skaper en interesse for friluft for resten av livet. Barn liker å fiske bare de får fisk. Derfor burde man velge en metode som gir den gode opplevelsen uansett ferdigheter, kunnskap eller alder. Og her passer meitefiske perfekt inn.

 

Meitefiske på små skogsvann med dupp, eller sluk og spinner eller fiske i bekker eller småelver med dupp og mark er som regel ganske sikre valg. Dette er fiskemetoder og aktiviteter som mange av oss andre har vokst opp med, og som har gitt oss et grunnlag for interesse for friluft som vi utøver i dag. Hvorfor ikke la barna oppleve det samme som du gjorde? Ta de samtidig med til samme fiskeplassene som du hadde dine første fisketurer.

 

Meitefiske kan være ganske stillesittende fiske da man stirrer på en dupp, eller fisken kanskje ikke er helt på hugget. Da er det viktig og ha noen andre aktiviteter for å holde motet oppe. det kan være så enkelt som å fyre opp et bål og grille et par pølser, eller til og med et par ørreter. Det er INGEN ting som smaker så godt som selvfanget fisk ute i naturen. Så lykke til og Skitt Fiske!

 

I Meitefiskepakke for barn får du med:

  • Fladen Fish Holiday Pole Orange 400cm
  • Abu Garcia Stolsekk Junior 12L
  • Jarvis Walker meitesnøre 35mm 2-pack
  • Kinetic foldbar teleskophåv Mini
  • Brusletto liten speiderkniv Rød

 

Fladen Fish Holiday Pole Orange 400cm

Fladen Fish Holiday Pole er en lett teleskopisk meitestang fra Fladen. Med liten stangring i toppen for toppknyting av fiskesene.

 

Abu Garcia Stolsekk Junior 12L

Praktiske stolryggsekker i vannavstøtende nylon.

 

Dette er en stolsekk for de aller minste og den har en sittehøyde på 28cm. Sekken har mange detaljer og er bare en mindre utgave av viksen sekken. Sekken har varm sittepute, praktiske lommer og polstrede bærereimer. Låsbar stålramme for transport, innersekk med snølås og gummibelagt bunn.

 

Jarvis Walker meitesnøre 35mm 2-pack

En 2-pack med Jarvis Walker meitesnøre som kommer med 35mm rød og hvit dupp, blysøkke og krok. Passer fint for de minste barna som vil fiske litt fra brygga eller fra en liten flåte inne på grunna. Perfekt for småfisk og krabber i sommerferien.

 

Kinetic foldbar teleskophåv Mini

Foldbare og kompakte teleskophåver. Stang og ramme er laget av aluminium og det er derfor en meget lett håv. Håndtaket er EVA.

  • Aluminium konstruksjon
  • Forskjellige størrelser
  • Enkel å folde ut
  • Gummimaskenett

 

Brusletto liten speiderkniv Rød

Brusletto Speiderkniv Rød med butt tupp. En kniv som er utviklet for de minste barna. Kniven har parergrep (fingerbeskytter) foran knivbladet. Knivens skaft er utformet slik, at den passer små hender og store hender (barn).

 

Knivbladet er skandinavisk rett slipt med butt tupp. Knivbladet er 3Cr13 stål, som er lett å slipe opp igjen. Lakkert tre i skaftet. Kniven blir levert med en slire.



I 1950 lanserte Brusletto sin første speiderkniv (den gang hadde den spiss tupp og fingerbeskytter). Speider med butt tupp er siste utgave av denne kniven. Les mer om Brusletto liten speiderkniv Rød her

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support