Abu Røken Original røykovn

Velkjent klassiker til røkt mat

Varenr: 114044
599,-
-+
Midlertidig utsolgt hos leverandør
BeskrivelseTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse
Helt siden 1960 har Abu røken vært blandt Norges mest brukte røkovn. Så enkel i bruk at selv den mest uerfarne kokk kan klare å lage et perfekt måltid.
 
Salt fisken ca 3 til 6 timer før røyking for perfekt resultat. Legg et tynt lag med orginal røkspon, en perfekt blanding for å gi fisken en riktig røksmak hver gang. Legg fisken på fettristen og lukk lokket. fyll brensleboksen med rødsprit og tenn på. Røyk fisken ca 20 minutter avhengig av størrelse. Slipper fisken beinene er den ferdig og klar for servering, enten varm eller kald.

Legg gjerne litt einer oppå sponen for å få litt fyldigere smak. Du kan også eksperimentere med urter som f.eks gressløk/basilikum oppå og inni fisken.

 
OBS: Røykspon følger ikke med
Tilbehør
Alternativer
Support
88537
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er ikke på lager, men dersom du bestiller vil vi bestille den inn fra leverandøren med en gang.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.