Abel SDF 6/7 Ported

Høykvalitets fluesnelle!

Varenr: 249611
10 499,-
-+
1 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Abel SDF 6/7 Ported fluesnelle av ypperste kvalitet. Vinner av den beste nye ferskvannssnellen for 2018 av Fly Fisherman Magazine og Best of Show på 2017 ICAST/IFTD industrimessen, SDF kommer i hælene på Abel sin flytting til Colorado: de ørretbaserte omgivelsene inspirerte dem til å ta det opp et hakk.

Basert på SDS (Sealed Drag Salt), er SDF (Sealed Drag Fresh) en nedskalert versjon av den prisbelønte saltvanns titansnellen med lignende porter og et bremsesystem i rustfritt stål/karbonfluorpolymer. SDF har en enorm mengde brems, et justeringsområde nesten tre ganger større enn forgjengeren, og praktisk talt null oppstartstreghet.
Abel tok det som ble lært fra SDS-designet deres, sørget for å inkludere den umiskjennelige Abel-passformen og finishen, og skapte den beste ferskvannssnellen de noensinne har sett.

  • Brukervennlig bytte av sveiveretning
  • Large arbor øker innsveivingshastigheten og reduserer snøreminnet
  • Nesten en hel ''ounce'' (28g) lettere enn den originale SD
  • Bremsetrykket varierer fra null til utrolige 10lb (4,5kg)
  • Utrolig bredt spekter av bremsejustering fra null til maks
  • Designet og maskinert av ørretjunkies i Colorado
  • Quick change spool
  • Laget i USA

 

Abel er amerikansk, men hva betyr det?

Abel produserer 100% av produktene sine i USA etter eget valg. Ingen unntak. Den enkle grunnen er kvalitet. Hos Abel lager de hvert produkt fra begynnelse til slutt i egne lokaler.

 

Produktene er produsert kun med ved å benytte de beste kvalitetene på aluminium, rustfritt stål og de andre eksklusive materialene på høypresisjons CNC-maskiner (Computer Numerical Control) som man også bruker til å produsere utstyr innen romfart og medisin. Abel har de høyeste kvalitetskravene i bransjen, noe som resulterer i produkter som varer livet ut.

 

Differensiert av kvalitet

For å produsere sine høykvalitetsprodukter, produserer Abel 100% av delene sine internt. De bruker avanserte, egenutviklede bearbeidingsprosesser og etterbehandlingsmetoder.

 

Hele produksjonslinjen, fra begynnelsen av et nytt produkt, til design, prototyping, testing og helt til det endelige produktet, skjer i Abel sitt eget FoU-laboratorium. Denne forpliktelsen til høy kvalitet sørger for at Abel har et konkurransedyktig fortrinn over konkurrentene.

 

Amerikansk, Premium, Performance

Abel er en premium, amerikansk produsent av fiskeutstyr. Etablert i 1980, og har det rundt 50 ansatte over hele verden. Det har hovedkontor i Montrose, Colorado. Der har de sitt produksjonsanlegg for høykvalitets presisjon fabrikk, samt forsknings- og utviklingslaboratorium.

 

Abels produkter oppfyller de høyeste standardene innen kvalitet, design og produksjon, og selskapet investerer mye i forskning og utvikling for å fortsette å forbedre design og teknologi. Abel har skrevet seg inn i historien ved å lage utstyr til verdens fremste guider og fiskelodger, og har vunnet flere IGFA verdensrekorder og bransjedesignpriser enn noen annen produsent av fluefiskeutstyr i verden.

 

Inspirert av fjellene

Fjellene har påvirket Abel sin uavhengighet og utviklingen av selskapet. Fjellene har også skapt et svært mangfoldig, men likevel veldig samarbeidsvillig område. 

 

Fabrikken ligger rett ved de velkjente Rocky Mountains, og Abel er stolte av å produsere produktene sine i Colorado sin vestre del. Fjell er uunngåelig i Colorado og for en fiskeutstyrsprodusent som Abel, gir Rocky Mountains den perfekte lekeplassen for å inspirere til innovasjon og ingeniørkunst for fluefiskeentusiaster som Abel.

 

Bevaring av naturen

For Abel har en hjørnestein i selskapet alltid vært å gi tilbake til verdige formål, spesielt til restaurering av elver og bevaring av dyrelivet. I sin 30-årige historie har de donert 10% av hvert salg av sine fluesneller til beskyttelse av elver og bevaring av dyrelivet, noe som har blitt til over 2.310.000 dollar i støtte.

 

Abel har historisk sett også laget en rekke sneller til fordel for bevaring av naturen og andre gode formål.

 

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support