609314

13 Fishing Rabbit Ear Tail 7,5cm

Glitter Bomb

Varenr: 254881
25,-Kampanjepris
109,-Ordinær pris
FargevariantGlitter Bomb
Vis varianter som liste
-+
2 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

13 Fishing Rabbit Ear Tail er et softbait med to flagrende kaninører, laget i et slitesterkt og elastisk TPE materiale og er designet for å fiskes på et Ned-Jigghode. Rabbit Ear Tail reiser seg når den treffer bunnen og ørene står rett opp med livlige og fristende bevegelser. Dette imiterer kreps og andre bunndyr og gjør det enkelt å trigge til hugg, selv for treg og selektiv fisk.

 

  • 6 stk Rabbit Ear Tail i pakken
  • Lengde: 7,5cm
  • Duftende og smaksatt med Donkey Sauce som gjør at fisken holder agnet lengre i munnen
  • Laget av slitesterkt og elastisk TPE-materiale
  • Designet for Ned-Jigghode
  • Fristende og realistisk bevegelse
  • Tilgjengelig i mange fristende farger

 

Rabbit Ear Tail er også tilsatt lukt og smak kalt "Donkey Sauce" som gjør at fisken holder agnet lengre i munnen og gir deg mer tid til å kroke fisken.

 

Med Rabbit Ear Tail på kroken vil fisken bli fristet av den naturlige svømmebevegelsen. De to vinkende kaninørene beveger seg uavhengig av hverandre, noe som gjør presentasjonen av agnet ekstra levende og realistisk. Den myke og stretchy gummimaterialet gjør det mulig å få en livlig bevegelse selv i lave hastigheter.

 

Lokk fisken rett ned i kaninhullet med Rabbit Ear Tail’s fristende og livlige svømmebevegelse. Den smakfulle og duftende Rabbit Ear Tail er laget av slitesterkt og elastisk TPE-materiale for å motstandskraft mot kutt og rifter. Presenter softbaitet på et Ned-Jigghode for lekker og appetittvekkende svømmebevegelse. Perfekt i kombinasjon med VMC Ned Rig.

 

Ned Rig er en trendy teknikk som kommer fra USA. Med et spesialutviklet Ned Rig jighode reiser agnet seg når det treffer bunn, står rett opp med livlige bevegelser, og imiterer kreps og andre bunndyr. Svært effektiv teknikk for treg og trykkende fisk som er vanskelig å trigge til hugg. Ned Rig-teknikken har tatt fiskeverdenen med storm, og Rabbit Ear Tail er det perfekte agnet å bruke med denne teknikken.

 

Med 13 Fishing Rabbit Ear Tail vil du oppleve en ny dimensjon innen fiske!

 

«Redesigning the sport of fishing. 13 FISHING. Make your own luck»

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support