454726 454726

Øyo POM brødkniv

Sort skaft, 21cm

Varenr: 253267
459,-
-+
6 stk på nettlager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Dette er en tradisjonell brødkniv med god serratering (bølgeslipt egg) som lett kommer seg igjennom skorper og andre harde overflater.

Knivtuppen er buet oppover slik at en unngår at tuppen skjærer ned i fjøla. Det herdede knivbladet har en balansert fasthet som gjør at kniven holder seg skarp lenge og er enkel å slipe opp. Det sorte skaftet er i et plastmateriale som tåler mye slitasje.

 • Bladlengde 21 cm
 • Total lengde 33,5 cm

   

  Oppbevaring og vedlikehold av Øyo kniver

  Oppbevar knivene på magnet eller annet. Vask knivene med mild såpe, unngå oppvaskmaskin. Skarpe kniver gir matglede, slip derfor jevnlig med Øyo knivsliper.

   

  Om POM som skaftmateriale på kniver

  Det sorte skaftet er laget i materialet polyoxymethylen (POM) som tåler mye slitasje. POM er en semikrystallinsk termoplast med høy mekanisk styrke og stivhet. POM har god motstand mot slitasje, samt lav fuktighetsabsorbering. Den gode dimensjons-stabiliteten, spesielt gode tretthetstyrke, gjør POM til et svært allsidig, teknisk plastmateriale, selv for komplekse komponenter.

   

  Om Øyo

  Brødrene Øyo på Geilo har laget verktøy, økser, kniver, kjøkkenutstyr og gaveartikler i over 130 år. Kvalitet er grunnstenen i familiebedriften, og slik har det vært siden Knut Øyo startet historien i 1882.

 • Kundeanmeldelser
  Spørsmål & svar
  Support