448361

Øyo POM Buet Utbeiningskniv

Sort skaft, 15cm

Varenr: 251145
399,-
-+
12 stk på nettlager
  • 3Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Øyo POM Buet utbeiningskniv er en tradisjonell kjøttkniv/sorteringskniv som er tilpasset utbeining. Perfekt for den som jakter selv eller kjøper halve dyr for å stykke opp selv.

 

Bladet er buet for å kunne beine ut større stykker som blant annet lammelår. Sort skaft i materialet Polyoxymethylen som tåler mye slitasje.

 

For Øyo handler god stålkvalitet om balansen mellom hvor lenge kniven holder seg skarp og hvor lett den er å slipe opp igjen. Øyo har derfor valgt å bruke 440 stål tilsatt Vanadium for bedre slitestyrke og Molybden for varmestabilitet og korrosjonshindring. Stålet er herdet til 55-57 hrc.

 

Størrelse

  • Bladlengde 15 cm
  • Totallengde 27 cm

 

Oppbevaring og vedlikehold av Øyo kniver

Oppbevar knivene på magnet eller annet. Vask knivene med mild såpe, unngå oppvaskmaskin. Skarpe kniver gir matglede, slip derfor jevnlig med Øyo knivsliper.

 

Om POM som skaftmateriale på kniver

Det sorte skaftet er laget i materialet polyoxymethylen (POM) som tåler mye slitasje. POM er en semikrystallinsk termoplast med høy mekanisk styrke og stivhet. POM har god motstand mot slitasje, samt lav fuktighetsabsorbering. Den gode dimensjons-stabiliteten, spesielt gode tretthetstyrke, gjør POM til et svært allsidig, teknisk plastmateriale, selv for komplekse komponenter.

 

Om Øyo

Brødrene Øyo på Geilo har laget verktøy, økser, kniver, kjøkkenutstyr og gaveartikler i over 130 år. Kvalitet er grunnstenen i familiebedriften, og slik har det vært siden Knut Øyo startet historien i 1882.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support